DWCprint.nl

"Voor elke e-commerce onderneming kunnen wij dit systeem ten zeerste aanraden"

Voor elke e-commerce onderneming kunnen wij dit systeem ten zeerste aanraden

Na een lange zoektocht naar een goede, betaalbare en betrouwbare klanten feedback tool zijn we als DWCprint.nl uiteindelijk uitgekomen bij “The Feedback Company”

De eisen voor ons waren eenvoudig, een Nederlands systeem / onderneming was daarin het belangrijkste voor ons. Daarnaast moest het voor de klant eenvoudig zijn een review achter te laten, de drempel moet zo laag mogelijk zijn.

Nu werken we inmiddels ruim 3 jaar met “The Feedback Company” en de resultaten zijn uitstekend. Allereest natuurlijk goed om te zien dat we met een gemiddelde waardering van een 9,4 goed werk leveren. Er zijn een hoop online drukkerijen in de markt die niet doen wat ze beloven, deze tool is voor ons en onze klanten echt een aanvulling door te laten zien dat wij wel doen wat we beloven. Ook de voortijdige controle is een daadwerkelijke aanvulling en geeft ons de mogelijkheid eventuele problemen of klachten van een negatieve ervaring om te keren tot een positieve ervaring.

Voor elke e-commerce onderneming kunnen wij dit systeem ten zeerste aanraden, eenvoudig in gebruik, goedkoop en na implementatie heb je er geen omkijken meer naar.

 

Martijn ten Pas

Directeur DWCprint BV

www.dwcprint.nl

Terug naar het overzicht

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?