Publiceer feedback

Widgets

De widget laat automatisch en in willekeurige volgorde de meest recente positieve beoordeling(en) zien op de pagina’s waar u dat wenst. Na een klik op de widget komt de bezoeker uit op uw referentiepagina met klantfeedback. De widget wordt dagelijks automatisch geüpdate.

De widget is eenvoudig te integreren in uw website met Java Script.

Er zijn 12 widgets beschikbaar en  de kleuren van de custom widgets zijn instelbaar naar uw huisstijl. Indien gewenst ontwerpt The Feedback Company de widget voor u op maat.

 

Referentiepagina met bedrijfsprofiel en feedback

Het eerste wat uw potentiële klanten zien, na een klik op de widget op uw website, is uw persoonlijke referentiepagina. Deze pagina bevat bovenaan uw feedbackstatistieken zoals gemiddelde scores en het percentage van uw klanten dat uw webshop aanbeveelt bij anderen.

Aan de rechterzijde zien de bezoekers de bedrijfsinformatie met daarboven het The Feedback Company keurmerk.
Zo wordt de echtheid van de feedback direct geverifieerd. Op uw referentiepagina worden de reviews overzichtelijk weergegeven. Bezoekers die de details van een specifieke review willen lezen komen met één klik op de pagina van de review uit.

 

Zoekmachine (SEO) optimalisatie per review

Voor iedere review wordt er door The Feedback Company een SEO geoptimaliseerde pagina aangemaakt . De pagina wordt  automatisch gegenereerd op basis van uw bedrijfsnaam in combinatie met de titel en tekst van de positieve review.

Dit draagt bij aan een snelle groei van unieke content over uw bedrijf op internet. Uw bedrijf wordt hierdoor vaker gevonden door potentiële klanten